Tila- ja sisustussuunnittelu

Yrityksen visuaaliseen ilmeeseen kannattaa panostaa. Ajanmukaiset, toiminnalliset sekä hyvin suunnitellut tilat antavat positiivisen kuvan ulospäin.

Kodin merkitys ja sen viihtyvyys ja toiminnallisuus ovat kasvaneet varsinkin korona-kriisin takia. Viimeistään nyt kannattaa panostaa kotiin!

Pilkku Design - Tilasuunnittelu, sisustussuunnittelu

Pilkku Design tarjoaa asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittavaa tila- ja sisustussuunnittelua, jossa toiminnallisuus, ergonomia ja visuaalinen ilme kohtaavat.

Suunnittelutyö sovitaan asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti.

 

Erityisesti keittiösuunnittelussa on suositeltavaa käyttää ammattitaitoista suunnittelua. Kalusteet, mekanismit ja muut vaihtoehdot kehittyvät koko ajan ja yleensä vielä parempaan suuntaan. Tarkkaan juuri sinulle mietityn suunnitelman kanssa voit pyytää tarjoukset eri toimittajilta ja vertailla niitä oikein. Keittiö on aina iso investointi ja siihen kannattaa panostaa, ei ole tarkoituksenmukaista eikä ekologista uusia keittiötä muutaman vuoden välein. Hyvin suunniteltu keittiö kestää aikaa ja katseita. Myös keittiötoimittajaan kannattaa panostaa, jotta saat hyvää laatua ja kalusteet toimitettuna juuri silloin kun on sovittu. Myös keittiötoimittajan valinnassa pystymme auttamaan ja antamaan kokemukseen perustuvia suosituksia. Hyvin tehdyt ja oikein toimitetut kalusteet säästävät asennuksen osalta selvää rahaa. 

 

Ei ole olemassa kahta samanlaista suunnitteluprojektia, joten jokaisen projektin sisältö sekä laajuus kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa ennen suunnittelun aloitusta. Kokonaisvaltaiseen suunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita, mutta on myös mahdollista valita vain jotain niistä.

– Koko rakennuksen suunnittelu alusta loppuun.

– Tilasuunnittelu, johon kuuluu tilojen toimintojen sekä mitoituksen suunnittelu.

– Pinnat, johon kuuluu materiaali- sekä värisuunnittelu.

– Kiintokalusteet, keittiö-, kodinhoito-, säilytys- ja kosteiden tilojen kalustesuunnittelu.

– Valaistussuunnittelu.

– Irtokalustesuunnittelu.

– Materiaalihankinnat ja tilausten koordinointi sopimuksen mukaan.

– Työmaakäynnit sopimuksen mukaan.

– 3D kuvat suunnitelmista.

Asiakkaan kanssa käydään läpi ensin suunnittelun kohde ja sen laajuus, jonka perusteella tarjous tehdään.
Suunnittelutyö aloitetaan sovitussa aikataulussa tarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Kokonaisvaltaisen suunnittelun sijaan on myös mahdollista tilata konsultaatiokäynti, jossa ongelmakohdat kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Konsultaatiokäynti soveltuu esimerkiksi siinä vaiheessa, jos olet miettimässä remonttia ja sen laajuutta tai olet rakentamassa kokonaan uutta. Konsultaatiokäynnit eivät kuitenkaan ole yhtä kattavia kuin varsinainen suunnittelutyö, koska eivät sisällä esimerkiksi kuvallista materiaalia.

Kaikissa mahdollisissa ja mahdottomiltakin tuntuvissa kohteissa ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen, jonka pohjalta voimme antaa tarjouksen.